Sallë konferencash

Hapësira e bollshme e sallës së konferencave mundëson mbledhje dhe aktivitete të ndryshme deri në 150 persona. Salla mundëson pajisjet elektronike të duhura për kryerjen me sukses të të gjitha aktiviteteve të nevojshme.

Owner Signature
Hotel Terminal
Autostrada Tirane-Durres Km. 0, perball Spitalit Hygeia, Tiranë 1000, Albania

NËSE KENI PYETJE OSE KANË NEVOJË PËR INFORMACION SHTESË, JU LUTEMI NA KONTAKTONI:

  • info@hotel-terminal.com
  • +355 42200034