Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni!

Asistente Online
Asistente Online
Rezervim dhe prenotim
+355 42200034
*Dergo nje email. Të gjitha fushat janë të nevojshme.
Hotel Terminal
Autostrada Tirane-Durres Km. 0, perball Spitalit Hygeia, Tiranë 1000, Albania

NËSE KENI PYETJE OSE KANË NEVOJË PËR INFORMACION SHTESË, JU LUTEMI NA KONTAKTONI:

  • info@hotel-terminal.com
  • +355 42200034