Terminal Center

Terminal Center është një qendër tregtare multi funksionale me arkitekturë moderne. Një godinë 5-katëshe ku në të cilat dy katet e para janë të vendosur një sërë bisnesesh prestigjoze. Në godinë përfshihen edhe një shumëllojshmëri shërbimesh si Bar – Kafe, Restorant, Sallë -Konferencash etj. Dy kate parkim falas në Terminal Center do ta bëjnë qëndrimin tuaj më komod dhe të sigurtë.

Owner Signature

Hotel Terminal

Pjesë e Terminal Center e vendosur ne katin e tretë të godinës. Pozicioni i favorshem i hotelit i mundëson klientëve akses të shpejtë në rrugët kryesore dhe tek stacionet e autobuzëve. Gjithashtu parkimi i garantuar falas është në shërbim të cdo udhëtari me automjet.I vendosur në katin e fundit të godinës, restoranti mundëson një pamje te plotë të qytetit dhe autostradës. Mobilimi modern dhe hapësirat e bollshme krijojnë një ambient të këndshëm për këdo që kërkon të shijoj një vakt të këndshëm.

Owner Signature
Hotel Terminal
Autostrada Tirane-Durres Km. 0, perball Spitalit Hygeia, Tiranë 1000, Albania

NËSE KENI PYETJE OSE KANË NEVOJË PËR INFORMACION SHTESË, JU LUTEMI NA KONTAKTONI:

  • info@hotel-terminal.com
  • +355 42200034