Rezervimi juaj

Dhoma Twin
30€ /nata Detajet

Dhoma Twin

Këto dhoma kanë një sipërfaqe mesatare prej 25 m² dhe janë kombinimi perfekt i bukurisë dhe thjeshtësisë. E projektuar dhe e mobiluar sipas stilit Europian...

Dhoma Dopio
30€ /nata Detajet

Dhoma Dopio

Këto dhoma kanë një sipërfaqe mesatare prej 25 m² dhe janë kombinimi perfekt i bukurisë dhe thjeshtësisë. E projektuar dhe e mobiluar sipas stilit Europian...

Dhoma Treshe
35€ /nata Detajet

Dhoma Treshe

Këto dhoma kanë një sipërfaqe mesatare prej 30 m² dhe janë kombinimi perfekt i bukurisë dhe thjeshtësisë. E projektuar dhe e mobiluar sipas stilit Europian...

Dhoma Katërshe
40€ /nata Detajet

Dhoma Katërshe

Kjo kategori dhomë përfaqëson dhomën premium në Hotel Terminal. E vendosur në katin e 4 dhe të dizajnuar në stilin e Nju Jorkut, Deluxe Double Room ofron hapësirë të bollshme (30 m²)...

Suita
50€ /nata Detajet

Suita

Suita ka një ambient të ngroht dhe të rehatshme me një siperfaqe 50 m²...